Retourneren en het herroepingsrecht

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering 14 dagen om jouw bestelling retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de verzendkosten voor retour naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je via het onderstaande formulier je retour aanmelden. Wij zullen na ontvangst van de retourzending het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugbetalen mits het product in goede orde retour ontvangen is. Zie voor meer informatie over het retourproces de algemene voorwaarden.

Nadat het onderstaande retourformulier is ingestuurd ontvang je per e-mail direct verdere instructies en het retouradres.

Retourformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.